RONDJE NEDERLAND: DEN HAAG
27 maart - door: Margot


Net als vorig jaar hebben wij, Vince en ik, een nieuwe challenge! Dit jaar gaan wij naar alle hoofdsteden van de Nederlandse provincies. Het lijkt ons super leuk om wat meer van Nederland te zien. We leven namelijk in een prachtig land, vol mooie steden. Alle grote steden bezoeken is misschien een beetje veel, daarom beginnen we met de hoofdsteden. En niet om te shoppen hè? Nee, we gaan echt de stad bezoeken. We begonnen (eindelijk) met Den Haag. 

En wel afgelopen zondag. Je weet wel, die ongelooflijk mooie en lekkere dag. Om een uur of half twaalf reden we uit Nieuw-Vennep weg. We gingen niet met z'n tweetjes, maar met z'n zessen. Super gezellig! Vince parkeerde de auto bij de haven in Scheveningen. Omdat het van dat prachtige weer was, liepen we eerst door Scheveningen heen, op zoek naar een terrasje. Uiteindelijk zijn we ergens neergestreken en hebben we daar heerlijk een paar uur in de zon gezeten. 

Nadat we wat gegeten hadden besloten we om de tram richting het centrum van Den Haag te gaan. We hebben niet bijster veel van Den Haag gezien, maar het was wel heel erg leuk. We liepen wat rond, ook door de winkelstraten, gingen bij een grote, mooie boekenwinkel naar binnen en na een tijdje besloten we de tram weer terug richting Scheveningen te nemen. Daar liepen we rustig aan terug naar de haven. Daar aangekomen sloten we onze heerlijke dag gepast af met een vers visje. Heerlijk!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten